Cautare

10888 de rezultate pentru "bijuterii italiene la bucuresti" (3.89 secunde)
Ambasada Italiei la Bucuresti impreuna cu Agentia Italiana pentru Comert Exterior (Agentia ICE), Camera de Comert Italiana pentru Romania, Confindustria Romania si Institutul Italian de Cultura au organizat ieri evenimentul Sistema Italia - modelul italian in Romania: o prezenta istorica ce renaste, la resedinta Ambasadorului Italiei.
Ajunsa la a treia editie, aceasta manifestare ce remonteaza pe pamant romanesc celebra prezentare anuala de moda din Piazza di Spania din Roma va fi gazduita de piata Cazinoului din Constanta, dupa ce primele doua editii au fost organizate la Bucuresti si Sibiu.
Tot in cadrul Casa Deliciilor de la Sala Palatului, romanii au putut degusta recent ulei de masline si produse din peste de la firma A.Z.
Frumoasa vedeta a venit in tara special pentru a prezenta un eveniment la Bucuresti, si anume Simpozionul "Descopera Fascinanta Calabrie". Evenimentul a avut loc marti seara, la noul si cochetul Ristorante Cucina Borghese, si a avut ca scop promovarea Regiunii calabreze pe piata romaneasca.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Colectionarul Mihai Tanase, presedintele Anticarilor din Bucuresti, a venit la Piata Taraneasca cu obiecte de arta artizanale, bijuterii de argint, statuete, pendule si casete de bijuterii, pandative de argint si alte materiale.
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
Autoritatile italiene au devenit mai indulgente cu romanii din Italia. ... In plus, acesta a solicitat Guvernului de la Bucuresti sa ofere garantii ca in Italia nu vor mai ajunge infractori romani.
Acest lucru se datoreaza faptului ca ei nu sunt siguri de drepturile si obligatiile care le revin - deoarece regulile inca variaza de la o tara la alta. ... Unele tari dispun deja de astfel de masuri, insa noua propunere garanteaza o mai buna protectie a consumatorilor la nivelul UE.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Eugene Ionesco, scriitorul francez nascut la Slatina este cunoscut pentru scrierile lui de teatru absurd, Cantareata cheala, Lectia, Scaunele sau Regele moare. ... exista pe lume cuvinte care trec din gura in gura, e si asta un cuvant la moda, care se va demoda.
Luni, 16 octombrie, ora 19, la Libraria Humanitas Kretzulescu, va avea loc la lansarea volumului de poezii si proze Canturi orfice, de Dino Campana, aparut recent in colectia Biblioteca italiana, in traducerea Aurorei Firta-Marin, cu o prefata de Fiorenta Ceragioli.
"Back to office, dar cu gandul la vacanta" a avut loc la Travel Boutique-ul Perfect Tour, singurul concept de travel store din Romania, intr-un cadru itinerant care i-a facut pe participanti sa viseze la universul Disney si la vacante in destinatii inedite.
Tudor Alin Robert participa la targurile traditionale organizate in Bucuresti, dar si la cele organizate la Sala Dalles. Acesta are un stand amenajat recent in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles.
Nu strica sa bagi la cap si sa dai mai departe vestea, pentru ca si tu, dar si prietenii tai sa nu cumva sa pice in plasa hotilor! ... Masina ieftina de vanzare online, vanzatorul e plecat din tara Gasesti o masina buna, la pret foarte mic.
imbracata in doliu si cu o coroana in mana, a jefuit o familie Hotii sunt extrem de inventivi si nu se dau in laturi de la absolut niciun tertip pentru a pune mana pe o prada cat mai grasa.
1947, Bucuresti - d. ... 1995, Bucuresti Poeta, eseista. Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... V-VII, 1958-1961), studii liceale la Botosani si Calarasi - Liceul nr. 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti.
Presedintele Traian Basescu a fost primit ieri la Roma de omologul sau italian Carlo Azeglio Ciampi, cu care a discutat despre procesul de integrare a Romaniei in UE si despre dezvoltarea relatiilor economice si comerciale bilaterale.
Presedintele Traian Basescu si-a continuat vizita la Roma in nota sa nonconformista. El a fumat o tigara la picioarele “unchiesului“ sau, imparatul Traian, si a refuzat intrevederea cu secretarul de stat al Vaticanului, pe motiv ca nu se cade ca un presedinte sa mearga la un ministru.
google-analytics.com